Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. september 2018 | Móric

Jedlá z mäsa

Dumľama

600 g jahňacieho, teľacieho alebo bravčového stehna, 200 g cibule, 200 g rajčín, 200 g paprík, 4 strúčiky cesnaku, 1 feferónku, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl mäsového vývaru, 70 ml oleja

12.10.2016 | 15:26

Mäso pokrájame na rezne, zľahka ich naklepeme, potrieme cesnakom rozotreným so soľou. Na oleji opečieme posekanú feferónku, pridáme rezne, opečieme ich z oboch strán. Pridáme pokrájanú cibuľu, papriky a rajčiny. Zamiešame, podlejeme vývarom a na miernom ohni dusíme 1 – 1,5 hodiny. Podávame s chlebom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
19 °C
8 °C
11 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod