Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -4°C

Jedlá z mäsa

Dumľama

600 g jahňacieho, teľacieho alebo bravčového stehna, 200 g cibule, 200 g rajčín, 200 g paprík, 4 strúčiky cesnaku, 1 feferónku, mleté čierne korenie, soľ, 2 dl mäsového vývaru, 70 ml oleja

12.10.2016 | 15:26

Mäso pokrájame na rezne, zľahka ich naklepeme, potrieme cesnakom rozotreným so soľou. Na oleji opečieme posekanú feferónku, pridáme rezne, opečieme ich z oboch strán. Pridáme pokrájanú cibuľu, papriky a rajčiny. Zamiešame, podlejeme vývarom a na miernom ohni dusíme 1 – 1,5 hodiny. Podávame s chlebom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod