Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

17. november 2018 | Klaudia

Jedlá z mäsa

Fašírky na zelenine

250 g hovädzieho mäsa, 270 g bravčového mäsa, 2 – 3 strúčiky cesnaku, soľ, vegeta, mleté korenie, majorán, 2 rožky, mlieko, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej, 1 cibuľa, 1 zelená paprika, 2 paradajky, syr, olej

07.12.2016 | 13:47

Mäso zomelieme, pridáme pretlačený cesnak, soľ, mleté korenie, majorán, v mlieku namočené rožky, vajcia a vegetu. Všetko premiešame a robíme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme ich na oleji po oboch stranách. Do výpeku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú zelenú papriku, na kocky pokrájané paradajky. Zeleninu podusíme, poukladáme na ňu vysmažené fašírky a posypeme strúhaným syrom. Podávame so zemiakmi.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
3 °C
-1 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod