Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Jedlá z mäsa

Fašírky na zelenine

250 g hovädzieho mäsa, 270 g bravčového mäsa, 2 – 3 strúčiky cesnaku, soľ, vegeta, mleté korenie, majorán, 2 rožky, mlieko, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej, 1 cibuľa, 1 zelená paprika, 2 paradajky, syr, olej

07.12.2016 | 13:47

Mäso zomelieme, pridáme pretlačený cesnak, soľ, mleté korenie, majorán, v mlieku namočené rožky, vajcia a vegetu. Všetko premiešame a robíme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vysmažíme ich na oleji po oboch stranách. Do výpeku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na rezance pokrájanú zelenú papriku, na kocky pokrájané paradajky. Zeleninu podusíme, poukladáme na ňu vysmažené fašírky a posypeme strúhaným syrom. Podávame so zemiakmi.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    25. September 2018
25.9.2018 16:00 | Biblosko - čitateľský klub pre deti 8+
25.9.2018 09:00 | Živá knižnica s Iuventou - o inklúzii
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
8 °C
6 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod