Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. august 2019 | Ľudovít
| 17°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Fazuľová pasta

50 dag fazule, 4 vajcia, 20 dag cibule, 1 dl oleja lisovaného za studena, soľ, koreniny podľa chuti

11.08.2017 | 11:28

Umytú fazuľu namočíme do studenej prevarenej vody. Na druhý deň ju v tej istej vode uvaríme. Keď je fazuľa takmer mäkká, pridáme soľ. Scedíme, prepasírujeme alebo rozmixujeme spolu s vajcami uvarenými natvrdo. Do tejto kaše pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, olej, ochutíme a vymiešame na hladkú masu. Môžeme podávať na šalátových listoch.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
August 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Nedeľa    25. August 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod