Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 8°C

Polievky

Fazuľový vývar s pórom

pór, hladká múka, zemiaky, soľ, korenie, petržlenová vňať alebo pažítka

14.10.2016 | 11:50

Zelenú časť póru nakrájame na kolieska, osmažíme na oleji, zasypeme 1 PL hladkej múky, zalejeme fazuľovým vývarom (už nesolíme). Pridáme mleté korenie. Keď začne vrieť, pridáme 3 zemiaky nakrájané na kocky. Varíme 15 minút a do hotovej polievky pridáme nasekanú petržlenovú vňať alebo pažítku.

 

Najčítanejšie z rubriky

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Polievky | 18.12.2017 14:29

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Ruský boršč

Polievky | 26.07.2017 14:02

Ruský boršč

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievky | 13.03.2017 12:28

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod