Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Dezerty a sladké jedlá

Gaštanová roláda

Cesto: ½ kg gaštanov, 50 g masla, 50 g práškového cukru, ½ dl šľahačky Plnka: 100 g masla, 100 g práškového cukru, 80 g čokolády na varenie

31.10.2016 | 12:20

Gaštany olúpeme, krátko povaríme a očistíme od šupky. Očistené gaštany uvaríme domäkka v mliečnej vode (1 diel mlieka + 1 diel vody). Uvarené dvakrát pomelieme alebo zmixujeme. Pridáme maslo, cukor, šľahačku a dobre vymiešame. Cesto rozotrieme na mokrý obrúsok, potrieme plnkou a polejeme čokoládovou polevou. Ozdobíme šľahačkou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
19 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod