Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. marec 2019 | Víťazoslav

Dezerty a sladké jedlá

Gaštanová roláda

Cesto: ½ kg gaštanov, 50 g masla, 50 g práškového cukru, ½ dl šľahačky Plnka: 100 g masla, 100 g práškového cukru, 80 g čokolády na varenie

31.10.2016 | 12:20

Gaštany olúpeme, krátko povaríme a očistíme od šupky. Očistené gaštany uvaríme domäkka v mliečnej vode (1 diel mlieka + 1 diel vody). Uvarené dvakrát pomelieme alebo zmixujeme. Pridáme maslo, cukor, šľahačku a dobre vymiešame. Cesto rozotrieme na mokrý obrúsok, potrieme plnkou a polejeme čokoládovou polevou. Ozdobíme šľahačkou.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Streda    20. Marec 2019
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
6 °C
4 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod