Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. november 2018 | Félix

Jedlá z mäsa

Hovädzie na horčici

½ kg falošnej sviečkovice alebo hovädzie zadné, 3 PL plnotučnej horčice, 1 cibuľa, soľ, čierne korenie, olej

13.10.2016 | 15:32

Mäso narežeme na tenké plátky, ktoré naklepeme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou. Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. Pridáme mäso, ktoré jemne osmažíme, podlejeme horúcou vodou a dusíme domäkka. Ak nám zostala horčica, dáme ju rozvariť k mäsu. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
1 °C
1 °C
1 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod