Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2018 | Ľuboslav, Ľuboslava

Jedlá z mäsa

Hovädzie na horčici

½ kg falošnej sviečkovice alebo hovädzie zadné, 3 PL plnotučnej horčice, 1 cibuľa, soľ, čierne korenie, olej

13.10.2016 | 15:32

Mäso narežeme na tenké plátky, ktoré naklepeme. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme horčicou. Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na oleji. Pridáme mäso, ktoré jemne osmažíme, podlejeme horúcou vodou a dusíme domäkka. Ak nám zostala horčica, dáme ju rozvariť k mäsu. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Štvrtok    20. September 2018
20.9.2018 16:00 | Beskydy nás spájajú - beseda o zaujímavostiach regiónu
15.9. - 31.10.2018 | Život v húfoch a húfikoch
20.9.2018 13:00 | Tvorivý klub
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
13 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod