Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. november 2018 | Félix

Bezmäsité jedlá

Hubník

100 g sušených húb, 4 vajcia, 4 PL krupice, 4 rožky, mlieko, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, nové korenie, mleté čierne korenie, karí korenie

11.01.2017 | 15:17

Huby uvarené v slanej vode, vajcia, cesnak a korenie zmiešame a rozmixujeme. Rožky pokrájame na kocky, polejeme mliekom a pridáme rozmixovanú masu, v ktorej sme rozmiešali krupicu a opraženú cibuľu. Všetko spolu premiešame, vložíme do pekáča vymasteného maslom a upečieme.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
2 °C
1 °C
1 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod