Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Dezerty a sladké jedlá

Jahodový dezert

jahody, práškový cukor, čokoládová poleva

02.11.2017 | 10:54

Jahody obalíme v práškovom cukre, do polovice ich namočíme do čokoládovej polevy, necháme na site odkvapkať a vkladáme do papierových košíčkov.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
24.3.2019 19:00 | Whiskyho cestovateľské kino: Maroko
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod