Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Bezmäsité jedlá

Kapustové rezne

1 hlávka kapusty, soľ, 70 g hrubej múky, 1 vajce, mlieko, strúhanka, masť alebo olej na vyprážanie

09.01.2017 | 12:51

Hlávku kapusty pokrájame na štvrtky a v slanej vode chvíľu povaríme, potom opatrne vyberieme, necháme odkvapkať a dáme na chvíľu do chladničky stuhnúť, aby sa z nej dali krájať rezne. Z vajca, soli, mlieka a múky spravíme cestíčko, v ktorom namáčame pripravené rezne, obalíme ich strúhankou a na masti vypražíme. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
9 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod