Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. apríl 2019 | Juraj

Dezerty a sladké jedlá

Kokosové bonbóny

200 g kokosovej múčky, 200 g rastlinného tuku, 100 g stuženého tuku, 2 PL medu, 1 bielok, 1 PL práškového cukru, 1 ČL rumu, 2 PL sušeného mlieka, čerešňový kompót

25.11.2016 | 12:58

Bielok vyšľaháme, pridáme cukor, med, rum, tuk, sušené mlieko a kokos. Všetko dobre vymiešame. V hmote obalíme odkvapkané čerešne. Bonbóny obalíme v kokose a dáme do papierových košíčkov.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
17 °C
14 °C
18 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod