Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

15. november 2018 | Leopold

Dezerty a sladké jedlá

Kokosové štvorčeky

300 g keksov Marína, 200 g kokosovej múčky, 100 g masla, 400 g cukru, 1 dl vody, 4 PL rumu, čokoláda na polevu

27.10.2016 | 09:51

Cukor s vodou uvaríme na sirup. Keksy pomelieme nadrobno a zalejeme ich horúcim sirupom. Maslo dobre vymiešame a pridáme strúhaný kokos, rum a keksy zaliate sirupom. Teplé cesto dáme na mastný papier a vytvarujeme štvorec alebo obdĺžnik, ktorý necháme vychladnúť. Potom ho polejeme čokoládovou polevou. Pokrájame na kocky alebo trojuholníky.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
7 °C
3 °C
-2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod