Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. september 2019 | Matúš
| 5°C

Jedlá z mäsa

Kotlety v kapuste

4 bravčové kotlety, soľ, mleté korenie, drvená rasca, 1 strúčik cesnaku, 6 dag údenej slaniny, 5 dag cibule, 2 kyslé uhorky, 1 PL paradajkového pretlaku, 35 dag kyslej kapusty, olej

13.03.2017 | 10:10

Kotlety naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a potrieme cesnakom, opečieme na oleji. Vo výpeku opečieme slaninu pokrájanú na kocky. Potom na nej speníme cibuľu, pridáme kyslú kapustu a uhorky pokrájané na kolieska. Primiešame paradajkový pretlak, zalejeme 1/2 l vody, vložíme opečené rezne, prikryjeme a udusíme domäkka. Podávame so zemiakmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Sobota    21. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
21.9.2019 10:00 | 11.stretnutie priaznivcov KST (KST Turie)
zilinskyvecernik_monitor_prod