Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

14. november 2018 | Irma

Dezerty a sladké jedlá

Marokánky

250 ml šľahačky, 4 PL hladkej múky, 5 PL kryštálového cukru, 50 g masla, hrozienka, mandle, oriešky, kandizované ovocie, čokoládová poleva

20.07.2017 | 11:54

Šľahačku, múku a cukor zahrievame vo vodnom kúpeli do zhustnutia. Pridáme 50 g masla, trochu hrozienok, mandlí, orieškov a kandizované ovocie. Na vymastený a múkou vysypaný plech robíme z hmoty tenké placky s priemerom 5 – 7 cm a upečieme dohneda. Studené polejeme čokoládovou polevou.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
10 °C
4 °C
2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod