Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Jedlá z mäsa

Mäsové kroketky so zeleninou

400 g bravčového alebo pečeného mäsa, 300 g chudého bôčika, 1 vajce, 200 ml sladkej smotany, 2 rožky, 1 PL kečupu, 1 zelená paprika, 1 malý pohár sterilizovanej fazuľky, 2 cibule, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, 100 g mrkvy, citrónová šťava

21.11.2016 | 09:43

Mäso zomelieme spolu s pečivom, pridáme vajce, korenie, vegetu a 1 nadrobno pokrájanú cibuľu, dobre vymiešame a zo zmesi formujeme menšie šúľky, ktoré vysmážame dozlatista a odložíme pod pokrievku do tepla. Na zvyšku tuku osmažíme cibuľu, pásiky papriky, pridáme fazuľku, kečup, soľ a chvíľu podusíme. Dochutíme smotanou a citrónovou šťavou. Podávame so zemiakmi.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
12 °C
5 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod