Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. september 2019 | Móric
| 6°C

Jedlá z mäsa

Mäsové kroketky so zeleninou

400 g bravčového alebo pečeného mäsa, 300 g chudého bôčika, 1 vajce, 200 ml sladkej smotany, 2 rožky, 1 PL kečupu, 1 zelená paprika, 1 malý pohár sterilizovanej fazuľky, 2 cibule, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, 100 g mrkvy, citrónová šťava

21.11.2016 | 09:43

Mäso zomelieme spolu s pečivom, pridáme vajce, korenie, vegetu a 1 nadrobno pokrájanú cibuľu, dobre vymiešame a zo zmesi formujeme menšie šúľky, ktoré vysmážame dozlatista a odložíme pod pokrievku do tepla. Na zvyšku tuku osmažíme cibuľu, pásiky papriky, pridáme fazuľku, kečup, soľ a chvíľu podusíme. Dochutíme smotanou a citrónovou šťavou. Podávame so zemiakmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Nedeľa    22. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod