Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2018 | Ľuboslav, Ľuboslava

Jedlá z mäsa

Mäsový bochník so syrom II

600 g mletého hovädzieho a bravčového mäsa, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 200 g tvrdého syra, 3 vajcia, 4 PL kečupu, 1 PL horčice, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, 6 PL žemľových omrviniek

09.12.2016 | 15:21

Mäso a cibuľu pomelieme, syr nastrúhame a všetko spolu zmiešame. Pridáme vajcia, osolíme, okoreníme, pridáme kečup, horčicu, rozotrený cesnak. Hmotu zahustíme žemľovými omrvinkami. Chlebovú formu vyložíme naolejovaným alobalom. Natlačíme pripravenú hmotu a pečieme asi 30 min. Potom alobal otvoríme a ešte 20 min. pečieme. Podávame ako predkrm na studeno alebo so zemiakovou kašou.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Štvrtok    20. September 2018
20.9.2018 19:00 | Mozart - Martinů - Brahms
22.8. - 21.9.2018 | Výstava k 50. výročiu okupácie
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
23 °C
24 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod