Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. máj 2019 | Bernard

Bezmäsité jedlá

Moravanka po domácky

zeler, mrkva, petržlen, sterilizovaný hrášok, malé uhorky, cibuľa, červená paprika

13.09.2017 | 13:14

V slabo osolenej vode uvaríme veľký zeler, mrkvu, petržlen (každé osobitne). Prichystáme si sterilizovaný hrášok, malé uhorky, cibuľu a očistenú červenú papriku pokrájanú na väčšie plátky. Uvarenú a vychladenú zeleninu pokrájame na menšie kocky. Plníme do pohárov: 1 PL hrášku, 1 PL petržlenu, 1 PL mrkvy, 1 PL zeleru, do toho vsunieme 1 – 2 uhorky a plátok papriky. Zalejeme sladkokyslým nálevom a sterilizujeme 10 – 15 min.

|
<
Máj 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Pondelok    20. Máj 2019
7.5. - 31.5.2019 | Svet fantázie
7.5. 09:00 - 26.6.2019 17:00 | Zrod života a ohňa
20.5.2019 16:30 | Ruská ikona v Žiline
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
19 °C
16 °C
15 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod