Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2019 | Eugénia
| 8°C

Bezmäsité jedlá

Moravanka po domácky

zeler, mrkva, petržlen, sterilizovaný hrášok, malé uhorky, cibuľa, červená paprika

13.09.2017 | 13:14

V slabo osolenej vode uvaríme veľký zeler, mrkvu, petržlen (každé osobitne). Prichystáme si sterilizovaný hrášok, malé uhorky, cibuľu a očistenú červenú papriku pokrájanú na väčšie plátky. Uvarenú a vychladenú zeleninu pokrájame na menšie kocky. Plníme do pohárov: 1 PL hrášku, 1 PL petržlenu, 1 PL mrkvy, 1 PL zeleru, do toho vsunieme 1 – 2 uhorky a plátok papriky. Zalejeme sladkokyslým nálevom a sterilizujeme 10 – 15 min.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Streda    18. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod