Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Jedlá z mäsa

Morčacie prsia od Gitky

1 kg morčacích pŕs, 300 g šunkovej salámy, 160 g masla (môže byť aj olej), 200 g strúhanky, ananás alebo broskyňa, mleté čierne korenie, soľ

13.10.2016 | 09:22

Morčacie mäso uvaríme v osolenej vode do polomäkka. Vyberieme ho, pokrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme, namočíme do rozpusteného masla alebo oleja, obalíme v strúhanke, poukladáme na pekáč, polejeme olejom a upečieme dozlatista. Podávame s ryžou, na ktorú položíme plátok opečenej šunkovej salámy, plátok morčacieho mäsa a plátok ananásu alebo broskyne. Môžeme podávať s kyslou uhorkou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
9 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod