Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Jedlá z mäsa

Obložené hovädzie rezne

600 g hovädzieho stehna, mleté čierne korenie, soľ, 20 g žemľových omrviniek, 1 vajce, 4 PL oleja, 15 g masla, 60 g údenej slaniny, 80 g cibule, 2 kyslé uhorky

12.10.2017 | 14:21

Z mäsa nakrájame 4 rezne, naklepeme ich, osolíme a okoreníme. Rezne obalíme v žemľových omrvinkách, po oboch stranách ich namáčame v rozšľahanom vajci a opražíme ich v horúcom oleji. Potom rezne uložíme na pekáč, na každý rezeň uložíme plátok masla, plátok slaniny, kolieska cibule, polovičku uhorky, ktorú pokrájame na vejárik. Podlejeme trochou vody a prikryté dusíme domäkka.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
24.3.2019 19:00 | Whiskyho cestovateľské kino: Maroko
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod