Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. marec 2019 | Emanuel

Jedlá z mäsa

Orientálne kuracie prsičká

400 g kuracích prsičiek, 3 PL sójovej omáčky, 3 – 4 paradajky, 3 papriky, 1 PL kvalitného oleja, 1 PL karí korenia, cibuľa, cesnak, soľ

06.02.2017 | 11:35

Mäso nakrájame na rezance, pokropíme sójovou omáčkou. Paradajky sparíme, olúpeme a nakrájame na osminky. Papriku nakrájame na rezance. Cibuľu a cesnak prelisujeme alebo postrúhame. Do horúceho oleja s karí korením vložíme mäso a za stáleho miešania opečieme. Pridáme zeleninu a ešte chvíľu opekáme. Podľa chuti osolíme a podávame s dusenou ryžou. Môžeme podávať so šalátom z kyslej kapusty, do ktorej pridáme postrúhané jablká, postrúhanú mrkvu a zalejeme jogurtom ochuteným pretlačeným cesnakom.

 

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    26. Marec 2019
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
4 °C
2 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod