Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. máj 2019 | Bernard

Jedlá z mäsa

Orientálne kuracie prsičká

400 g kuracích prsičiek, 3 PL sójovej omáčky, 3 – 4 paradajky, 3 papriky, 1 PL kvalitného oleja, 1 PL karí korenia, cibuľa, cesnak, soľ

06.02.2017 | 11:35

Mäso nakrájame na rezance, pokropíme sójovou omáčkou. Paradajky sparíme, olúpeme a nakrájame na osminky. Papriku nakrájame na rezance. Cibuľu a cesnak prelisujeme alebo postrúhame. Do horúceho oleja s karí korením vložíme mäso a za stáleho miešania opečieme. Pridáme zeleninu a ešte chvíľu opekáme. Podľa chuti osolíme a podávame s dusenou ryžou. Môžeme podávať so šalátom z kyslej kapusty, do ktorej pridáme postrúhané jablká, postrúhanú mrkvu a zalejeme jogurtom ochuteným pretlačeným cesnakom.

 

|
<
Máj 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Pondelok    20. Máj 2019
20.5.2019 16:30 | Ruská ikona v Žiline
7.5. 09:00 - 26.6.2019 17:00 | Zrod života a ohňa
7.5. - 31.5.2019 | Svet fantázie
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
19 °C
16 °C
15 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod