Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

13. november 2018 | Stanislav

Jedlá z mäsa

Orientálne kuracie prsičká

400 g kuracích prsičiek, 3 PL sójovej omáčky, 3 – 4 paradajky, 3 papriky, 1 PL kvalitného oleja, 1 PL karí korenia, cibuľa, cesnak, soľ

06.02.2017 | 11:35

Mäso nakrájame na rezance, pokropíme sójovou omáčkou. Paradajky sparíme, olúpeme a nakrájame na osminky. Papriku nakrájame na rezance. Cibuľu a cesnak prelisujeme alebo postrúhame. Do horúceho oleja s karí korením vložíme mäso a za stáleho miešania opečieme. Pridáme zeleninu a ešte chvíľu opekáme. Podľa chuti osolíme a podávame s dusenou ryžou. Môžeme podávať so šalátom z kyslej kapusty, do ktorej pridáme postrúhané jablká, postrúhanú mrkvu a zalejeme jogurtom ochuteným pretlačeným cesnakom.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
6 °C
11 °C
7 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod