Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Dezerty a sladké jedlá

Ovocná ryža

1 l mlieka, 1 Zlatý klas, 220 g kryštálového cukru, 200 g ryže, 1 balík vanilkového cukru, zavárané marhule (alebo iné ovocie), šľahačka na ozdobu

21.11.2016 | 11:38

Z ½ l mlieka, 120 g cukru a Zlatého klasu uvaríme hustý puding, ktorý nalejeme do formy srnčí chrbát, ktorú sme vypláchli studenou vodou. Na puding uložíme ovocie. Zo zostávajúceho mlieka, ryže, kryštálového cukru a vanilkového cukru uvaríme hustú kašu. Horúcu kašu navrstvíme na ovocie a popritláčame. Dáme do chladničky. Podávame ozdobené šľahačkou.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Pondelok    24. September 2018
15.9. - 31.10.2018 | Život v húfoch a húfikoch
24.9.2018 10:00 | Klub s knihuľkou - zážitkové čítanie pre deti 1+
7.9. - 26.9.2018 | Trinásta komnata
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
7 °C
5 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod