Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. február 2019 | Etela

Jedlá z mäsa

Plnený kaleráb

8 mladých kalerábov, 500 g teľacieho (bravčového) mäsa, 100 g žemlí, 1 vajce, soľ, čierne korenie, posekaná petržlenová vňať, ¼ l šľahačkovej smotany, hladká múka

30.11.2016 | 10:59

Kaleráby očistíme, drevnatú časť odrežeme a vydlabeme. Mäso zomelieme, pridáme namočené a vytlačené žemle, vajce a koreniny. Zmesou naplníme kaleráby. Vydlabané vnútrajšky kalerábov dáme dusiť na rozpraženú cibuľu, pridáme naplnené kaleráby, podlejeme vodou a dusíme domäkka. V smotane rozmiešame hladkú múku a zahustíme kalerábový vývar. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať. Podávame so zemiakmi.

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Piatok    22. Február 2019
22.2.2019 18:00 | Večerné pozorovanie pre verejnosť
22.2. 17:30 - 20:30 | MsHK DOXXbet Žilina - MHK 32 Liptovský Mikuláš
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
5 °C
5 °C
-7 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod