Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 5°C

Bezmäsité jedlá

Podpňovka obyčajná na majoráne

500 g húb, 80 g masla, 2,5 dl kyslej smotany, 20 g hladkej múky, 1 cibuľa, mleté čierne korenie, bobkový list, majorán

28.07.2017 | 15:00

Na masle speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme polovice klobúkov podpňoviek, osolíme, okoreníme, pridáme rascu, bobkový list a dusíme domäkka. Potom bobkový list vyberieme, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, povaríme a pridáme majorán. Podávame so žemľovou knedľou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod