Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

17. november 2018 | Klaudia

Bezmäsité jedlá

Pohánka s hubami

2 šálky lúpanej pohánky, 4 šálky vody, soľ, 150 g čerstvých šampiňónov alebo 25 g sušených húb, 1 cibuľa, petržlenová vňať, paradajka

07.09.2017 | 15:26

Vodu privedieme do varu, nasypeme do nej pohánku, zamiešame a odstavíme z ohňa. Dáme na polhodiny pod perinu. Na oleji speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme huby, podusíme a zamiešame s pohánkou, ozdobíme paradajkou a petržlenovou vňaťou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
3 °C
-1 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod