Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Polievky

Polievka ragú

300 g teľacieho mäsa, 200 g koreňovej zeleniny, 30 g masla, 30 g hladkej múky, 2 žĺtky, muškátový orech, mleté čierne korenie, voda, soľ

09.03.2017 | 11:19

Teľacie mäso pokrájame na malé kocky a dáme do vody variť. Neskôr pridáme soľ, nadrobno pokrájanú zeleninu a muškátový orech. Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, zalejeme ju vývarom z mäsa a mliekom. Povaríme a pridáme k mäkkému mäsu a zelenine. V studenom mlieku rozšľaháme žĺtky a vlejeme do polievky.

Najčítanejšie z rubriky

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Polievky | 18.12.2017 14:29

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Ruský boršč

Polievky | 26.07.2017 14:02

Ruský boršč

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievky | 13.03.2017 12:28

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
8 °C
6 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod