Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 3°C

Raňajky a rýchle jedlá

Rozprávkový chlebík

chlieb, maslo, pažítka, hlávkový šalát, majonéza, plátky pečeného mäsa alebo šunkovej salámy, horčica, reďkvička, petržlenová vňať, kyslé uhorky

12.10.2016 | 09:07

Krajec chleba potrieme maslom, posypeme pažítkou, na to dáme list hlávkového šalátu, trochu majonézy, plátok pečeného mäsa alebo šunkovej salámy, list hlávkového šalátu. Potrieme horčicou, na to uložíme na kolieska pokrájanú reďkvičku, posypeme petržlenovou vňaťou, opäť plátok mäsa alebo salámy, plátok kyslej uhorky a prikryjeme krajcom chleba. Môžeme podávať s repíkovým čajom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod