Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Raňajky a rýchle jedlá

Rozprávkový chlebík

chlieb, maslo, pažítka, hlávkový šalát, majonéza, plátky pečeného mäsa alebo šunkovej salámy, horčica, reďkvička, petržlenová vňať, kyslé uhorky

12.10.2016 | 09:07

Krajec chleba potrieme maslom, posypeme pažítkou, na to dáme list hlávkového šalátu, trochu majonézy, plátok pečeného mäsa alebo šunkovej salámy, list hlávkového šalátu. Potrieme horčicou, na to uložíme na kolieska pokrájanú reďkvičku, posypeme petržlenovou vňaťou, opäť plátok mäsa alebo salámy, plátok kyslej uhorky a prikryjeme krajcom chleba. Môžeme podávať s repíkovým čajom.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod