Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Jedlá z mäsa

Ružičkový kel zapečený s údeným mäsom

800 g ružičkového kelu, 20 g oleja, 40 g údenej slaniny, cibuľa, 2 dl vývaru z masoxu, 100 g údeného syra, 3 žĺtky, 20 g masla, strúhanka, soľ

13.10.2016 | 10:39

Očistený, umytý, dobre dokvapkaný ružičkový kel vložíme do krátko popraženej údenej slaniny s cibuľou. Potom zalejeme vývarom, v ktorom sme rozšľahali žĺtky a primiešali postrúhaný syr. Spolu všetko zľahka premiešame, vložíme do maslom vymastenej a strúhankou vysypanej nádoby a prikryté v horúcej rúre pečieme. Môžeme podávať so zemiakovou kašou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
6 °C
6 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod