Žilinský Večerník

29. marec 2024 | Miroslav
| 9°C

Jedlá z mäsa

Rybie filé

500 g rybieho filé, 4 ks uvarených očistených zemiakov, 3 strúčiky cesnaku, 50 g masla, 3 vajcia, rasca, cibuľa, vegeta, korenie, majoránka, petržlenová vňať, soľ, podľa potreby strúhanka, olej

22.09.2017 | 13:39

Filé, zemiaky, cesnak a cibuľu zomelieme. Žĺtky vymiešame s maslom do penista, pridáme všetky koreniny, soľ a zmiešame. Nakoniec pridáme sneh z bielkov a podľa potreby strúhanku. Formujeme na okrúhle placky, vysmážame v horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a rôznymi šalátmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod