Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Jedlá z mäsa

Rybie filé

500 g rybieho filé, 4 ks uvarených očistených zemiakov, 3 strúčiky cesnaku, 50 g masla, 3 vajcia, rasca, cibuľa, vegeta, korenie, majoránka, petržlenová vňať, soľ, podľa potreby strúhanka, olej

22.09.2017 | 13:39

Filé, zemiaky, cesnak a cibuľu zomelieme. Žĺtky vymiešame s maslom do penista, pridáme všetky koreniny, soľ a zmiešame. Nakoniec pridáme sneh z bielkov a podľa potreby strúhanku. Formujeme na okrúhle placky, vysmážame v horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a rôznymi šalátmi.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod