Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

16. november 2018 | Agnesa

Dezerty a sladké jedlá

Šľahačková bábovka

3 vajcia, 200 g práškového cukru, 1 šľahačka, 1 vanilkový cukor, 1 ČL prášku do pečiva, 250 g hladkej múky

27.07.2017 | 15:42

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme šľahačku, vanilkový cukor, múku, prášok do pečiva a tuhý sneh z bielkov. Zľahka vymiešame a dáme do vymastenej a múkou vysypanej formy. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
7 °C
-0 °C
-2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod