Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Šaláty, nátierky, omáčky

Svieži šalát

100 g šalátových uhoriek, 100 g rajčín, 60 g jabĺk, 10 g cibule, kôpor, citrónová šťava, korenie, cukor, olej, jogurt, soľ

07.11.2016 | 13:11

Umyté uhorky, olúpané jablká, cibuľu a rajčiny nakrájame na malé kocky. Z vody, citrónovej šťavy (alebo octu), soli a cukru pripravíme nálev, ktorým zalejeme šalát. Pokvapkáme olejom, pridáme posekaný kôpor (prípadne aj jogurt) a dobre premiešame. Podávame vychladený.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
6 °C
6 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod