Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 4°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Tatárska omáčka z cukety

2 kg cukety, 2 cibule, 3 zelené papriky, chren

27.07.2017 | 15:38

Cuketu a papriky nakrájame na kocky, cibuľu pokrájame nadrobno, chren nastrúhame. Všetko spolu varíme 1 hodinu. Potom pridáme 2 dl oleja (môže byť aj menej), 1 ČL čierneho mletého korenia, 1 – 3 ČL soli, 2 dl chemicky nekonzervovanej, nefarbenej horčice, 5 – 10 dag hnedého nerafinovaného cukru. Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do malých pohárov a dáme sterilizovať.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod