Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

17. november 2018 | Klaudia

Šaláty, nátierky, omáčky

Tatárska omáčka z cukety

2 kg cukety, 2 cibule, 3 zelené papriky, chren

27.07.2017 | 15:38

Cuketu a papriky nakrájame na kocky, cibuľu pokrájame nadrobno, chren nastrúhame. Všetko spolu varíme 1 hodinu. Potom pridáme 2 dl oleja (môže byť aj menej), 1 ČL čierneho mletého korenia, 1 – 3 ČL soli, 2 dl chemicky nekonzervovanej, nefarbenej horčice, 5 – 10 dag hnedého nerafinovaného cukru. Všetko spolu rozmixujeme, naplníme do malých pohárov a dáme sterilizovať.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
0 °C
-1 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod