Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. apríl 2019 | Jaroslava

Jedlá z mäsa

Utopenci

15 ks špekáčikov, 3 PL soli, 7 bobúľ čierneho korenia, 200 g hlávkovej kapusty, 3 cibule, necelého 1/2 l octu, mleté čierne korenie

13.09.2017 | 10:34

Špekáčiky olúpeme, cibuľu nakrájame nadrobno, kapustu pokrájame na rezance. Na dno 5-litrovej fľaše dáme hrsť cibule, hrsť kapusty, trochu soli a korenia a 5 špekáčikov. Vrstvy opakujeme, kým nám stačia suroviny. Končíme špekáčikmi. Prevaríme ocot s 2 l vody a ešte horúcim zalejeme suroviny vo fľaši. Prikryjeme a necháme týždeň stáť.

 

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
25 °C
9 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod