Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

14. október 2019 | Boris
| 10°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Vajcový šalát s paradajkami

8 vajec uvarených natvrdo, 4 paradajky, 2 PL oleja, zelená petržlenová vňať. Nálev: voda, 2 PL octu, 3 – 4 kocky cukru, soľ, 1,5 PL horčice, 2 PL kečupu

30.11.2017 | 15:08

Vajcia uvaríme, pokrájame na kolieska, pridáme na drobné kúsky nakrájané paradajky, olej, nasekanú petržlenovú vňať a zalejeme nálevom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
Október 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Pondelok    14. Október 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod