Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. september 2019 | Zdenka
| 9°C

Bezmäsité jedlá

Vyprážaná cuketa

2 menšie cukety, 3 strúčiky rozotreného cesnaku, soľ, vegeta, vajcia, múka, strúhanka, 2 PL kokosovej múčky do strúhanky

09.11.2017 | 11:14

Cukety očistíme, rozrežeme napoly, stred vyčistíme lyžicou, krájame na centimetrové koliečka, ktoré potrieme rozotreným cesnakom. Osolíme, posypeme vegetou a obaľujeme v trojobale. Do strúhanky primiešame kokosovú múčku a vyprážame. Podávame so zemiakovou kašou a rôznym šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Pondelok    23. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod