Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

16. november 2018 | Agnesa

Bezmäsité jedlá

Vyprážaná cuketa

2 menšie cukety, 3 strúčiky rozotreného cesnaku, soľ, vegeta, vajcia, múka, strúhanka, 2 PL kokosovej múčky do strúhanky

09.11.2017 | 11:14

Cukety očistíme, rozrežeme napoly, stred vyčistíme lyžicou, krájame na centimetrové koliečka, ktoré potrieme rozotreným cesnakom. Osolíme, posypeme vegetou a obaľujeme v trojobale. Do strúhanky primiešame kokosovú múčku a vyprážame. Podávame so zemiakovou kašou a rôznym šalátom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
2 °C
3 °C
-2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod