Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Bezmäsité jedlá

Vyprážaná cuketa

2 menšie cukety, 3 strúčiky rozotreného cesnaku, soľ, vegeta, vajcia, múka, strúhanka, 2 PL kokosovej múčky do strúhanky

09.11.2017 | 11:14

Cukety očistíme, rozrežeme napoly, stred vyčistíme lyžicou, krájame na centimetrové koliečka, ktoré potrieme rozotreným cesnakom. Osolíme, posypeme vegetou a obaľujeme v trojobale. Do strúhanky primiešame kokosovú múčku a vyprážame. Podávame so zemiakovou kašou a rôznym šalátom.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
24.3.2019 19:00 | Whiskyho cestovateľské kino: Maroko
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod