Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. február 2019 | Eleonóra

Jedlá z mäsa

Vyprážané filé alebo kapor

filé/kapor, mlieko, cesnak, citrónová šťava, soľ, hladká múka, vajcia, strúhanka, 5 dag mletých orechov

16.12.2016 | 14:22

Porcie filé alebo kapra namočíme do mlieka, necháme postáť aspoň dve hodiny. Potrieme rozotreným cesnakom, pokvapkáme citrónovou šťavou a posolíme. Obaľujeme v hladkej múke, vo vajciach, ktoré sme vymiešali do peny a v strúhanke, do ktorej sme pridali aspoň 5 dag mletých orechov.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
6 °C
7 °C
4 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod