Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. november 2018 | Félix

Jedlá z mäsa

Vyprážaný bravčový jazyk v cestíčku s bylinkovou omáčkou

3 ks bravčového jazyka, 3 ks nového korenia, 6 ks čierneho korenia, 1 ČL vegety, cestíčko: 1 dl minerálnej vody, 1 dl mlieka, 2 vajcia, soľ, 2 PL strúhanky a hladká múka, omáčka: 1 biely jogurt, 2 nadrobno nakrájané sterilizované uhorky, 1 cibuľa, posekaná pažítka, petržlenová vňať

28.09.2017 | 10:56

3 ks bravčového jazyka uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali nové a čierne korenie a vegetu. Po uvarení jazyky ošúpeme, nakrájame na plátky a obaľujeme v cestíčku, ktoré sme si pripravili. Vysmážame v horúcom oleji. Podávame s varenými zemiakmi, ktoré prelejeme omáčkou a dochutíme citrónovou šťavou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
3 °C
1 °C
1 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod