Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 5°C

Jedlá z mäsa

Vyprážaný bravčový jazyk v cestíčku s bylinkovou omáčkou

3 ks bravčového jazyka, 3 ks nového korenia, 6 ks čierneho korenia, 1 ČL vegety, cestíčko: 1 dl minerálnej vody, 1 dl mlieka, 2 vajcia, soľ, 2 PL strúhanky a hladká múka, omáčka: 1 biely jogurt, 2 nadrobno nakrájané sterilizované uhorky, 1 cibuľa, posekaná pažítka, petržlenová vňať

28.09.2017 | 10:56

3 ks bravčového jazyka uvaríme v osolenej vode, do ktorej sme pridali nové a čierne korenie a vegetu. Po uvarení jazyky ošúpeme, nakrájame na plátky a obaľujeme v cestíčku, ktoré sme si pripravili. Vysmážame v horúcom oleji. Podávame s varenými zemiakmi, ktoré prelejeme omáčkou a dochutíme citrónovou šťavou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod