Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. február 2019 | Etela

Bezmäsité jedlá

Zapekané papriky plnené zeleninou

800 g zelenej papriky, 300 g zeleniny (fazuľka, mrkva, pór, kaleráb, kapusta, zeler, karfiol a pod.), 3 – 4 PL oleja, 2 PL posekaného kôpru, 1/8 l smotany (jogurt), 200 g paradajok, soľ, cibuľa

27.10.2016 | 08:58

Umyté papriky pri stopke odkrojíme a vykrojíme semená. Očistenú, nadrobno pokrájanú cibuľu a nakrájanú zeleninu dáme do rajnice, pridáme 3 – 5 PL vody, olej, osolíme a prikryté dusíme do polomäkka. Šťavu vydusíme a napokon pridáme posekaný kôpor. Papriky naplníme, dáme do ohňovzdornej misy, podlejeme vodou, uložíme do horúcej rúry a dusíme. Keď zmäknú, pridáme štvrtky olúpaných paradajok, osolíme, zalejeme smotanou (jogurtom) a zapečieme. Hotové posypeme nasekaným kôprom. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Piatok    22. Február 2019
22.2.2019 18:00 | Večerné pozorovanie pre verejnosť
22.2. 17:30 - 20:30 | MsHK DOXXbet Žilina - MHK 32 Liptovský Mikuláš
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA NEDEĽA
5 °C
-7 °C
-4 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod