Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 4°C

Raňajky a rýchle jedlá

Zapekaný sendvič so zeleninou

2 červené alebo biele cibule, 1 stredne veľká paprika, 10 dag tvrdého syra, 25 dag šalátovej uhorky, 4 PL octu, soľ, korenie, cukor, 2 PL kvalitného oleja lisovaného za studena, 4 plátky sendviča alebo bageta, 2 PL rastlinného masla, 1 ČL majoránu, 4 listy šalátu

04.01.2017 | 13:23

Cibuľu nakrájame na tenké kolieska, papriku a syr na malé kocky, uhorku na malé tyčinky. Ocot ochutíme soľou, korením, cukrom a postupne zašľaháme olej. Do tejto marinády vmiešame nakrájané suroviny. Plátky sendviča alebo bagety potrieme maslom, posypeme majoránom a dáme zapiecť do predhriatej rúry dozlatista. Na taniere rozložíme šalátové listy, na ne poukladáme sendviče a obložíme syrovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod