Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 10°C

Jedlá z mäsa

Zbojnícky guláš

500 g baranieho mäsa, 100 g údenej slaniny, 1 cibuľa, strúčik cesnaku, rasca, 1 feferónka, paprika, 1 hlávková kapusta, 4 očistené zemiaky, 200 g húb

13.10.2016 | 15:48

Na uškvarenej údenej slanine udusíme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a zalejeme trochou vody. Pokrájané mäso vložíme do tohto základu, osolíme, pridáme feferónku, cesnak, rascu. Keď je mäso mäkké, pridáme pokrájanú kapustu, očistené zemiaky, pokrájané huby a všetko dovaríme. Podávame s chlebom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod