Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. máj 2019 | Zina

Bezmäsité jedlá

Zdravý nákyp

300 g cestovín, maslo, 3 žĺtky, 50 g cukru, hrsť hrozienok, 600 g ovocia podľa výberu, 3 bielky

06.03.2017 | 12:56

Vo vode uvaríme cestoviny. Po uvarení vodu zlejeme, cestoviny premastíme maslom a necháme vychladnúť. Potom vmiešame 3 žĺtky, 50 g cukru, hrsť hrozienok, 600 g nadrobno nakrájaného ovocia a nakoniec sneh z 3 bielkov. V maslom vymastenej forme zmes zapečieme.

|
<
Máj 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Utorok    21. Máj 2019
7.5. 09:00 - 26.6.2019 17:00 | Zrod života a ohňa
7.5. - 31.5.2019 | Svet fantázie
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
11 °C
16 °C
10 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod