Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Bezmäsité jedlá

Zdravý nákyp

300 g cestovín, maslo, 3 žĺtky, 50 g cukru, hrsť hrozienok, 600 g ovocia podľa výberu, 3 bielky

06.03.2017 | 12:56

Vo vode uvaríme cestoviny. Po uvarení vodu zlejeme, cestoviny premastíme maslom a necháme vychladnúť. Potom vmiešame 3 žĺtky, 50 g cukru, hrsť hrozienok, 600 g nadrobno nakrájaného ovocia a nakoniec sneh z 3 bielkov. V maslom vymastenej forme zmes zapečieme.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
26 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod