Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

15. november 2018 | Leopold

Bezmäsité jedlá

Zelerové placky

800 g surových zemiakov, 200 g zeleru, 3 – 4 vajcia, ¼ l mlieka, 100 g hrubej múky, soľ, strúčik cesnaku, tuk na smaženie

18.11.2016 | 07:58

Olúpané zemiaky, zeler a cibuľu postrúhame a zamiešame. V hrnčeku vyšľaháme vajcia, mlieko, múku a zmiešame so zemiakovou hmotou. Pridáme cesnak. Na vymastenej panvici pečieme tenké omelety. Podávame so zeleninovými šalátmi, s postrúhanými jablkami alebo zakysankou.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
7 °C
3 °C
-2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod