Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. február 2019 | Roman, Romana

Bezmäsité jedlá

Zemiakové koláčiky

300 g zemiakov, 250 g masla, 250 g hladkej múky, soľ, 1 prášok do pečiva, 1 vajce, rasca

02.11.2016 | 14:53

Zemiaky uvaríme v šupe, olúpeme, postrúhame na jemnom strúhadle, pridáme maslo, múku, soľ, prášok do pečiva a vymiesime cesto. Na pomúčenej doske rozvaľkáme na hrúbku 1 cm a formičkou vykrajujeme koláčiky, ktoré potrieme rozšľahaným vajcom, posypeme rascou a dáme piecť na vymastený plech.

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Sobota    23. Február 2019
23.2. 17:00 - 19:00 | FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina - FaBK ATU Košice
23.2. 20:00 - 22:00 | 3Drive
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
-5 °C
-4 °C
2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod