Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Dezerty a sladké jedlá

Zmrzlinový puding

1 šálka javorového sirupu, 2/3 šálky mlieka, 4 žĺtky, 1 veľký pohár šľahačkovej smotany, ½ l vanilkového pudingu

21.10.2016 | 08:36

Najprv si podľa návodu uvaríme puding a necháme ho vychladnúť. Medzitým vymiešame javorový sirup s mliekom a žĺtkami. Tekutinu potom vmiešame do vychladnutého, ale ešte nestuhnutého pudingu a do masy opatrne vmiešame šľahačku. Masu vylejeme do pudingových misiek alebo do plytkej misky a približne na hodinu vložíme do mrazničky. Potom podávame.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
9 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod