Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 10°C
Skvelé štvrté miesto futbalistiek v Šali

Šport | 11.02.2013 14:58

Skvelé štvrté miesto futbalistiek v Šali

Juraj Blanár čelil predvolebným podpásovkám

Horúce kreslo | 28.11.2013 07:55

Juraj Blanár čelil predvolebným podpásovkám

V Žiline sme boli pred krajskými voľbami svedkami azda najtvrdšej predvolebnej kampane v histórii. Terčom útokov sa stal predovšetkým úradujúci predseda ŽSK Juraj Blanár. Keďže obvinenia na jeho adresu boli vážne a nie vždy mal priestor sa k nim vyjadriť, pozvali sme si ho minulý týždeň do Horúceho kresla Žilinského večerníka. Prinášame vám prepis najzaujímavejších častí rozhovoru. Videozáznam celého rozhovoru si budete môcť v priebehu tohto týždňa pozrieť na stránke www.zilinskyvecernik.sk.

Figure Skating club Žilina.  Krasokorčuliarska špička SR

Šport | 09.12.2013 13:26

Figure Skating club Žilina. Krasokorčuliarska špička SR

Počas ôsmich rokov sa vyprofiloval FSC Žilina medzi najlepšie slovenské krasokorčuliarske kluby. Každodenná tvrdá práca sa zúročila najmä v minulej sezóne, keď do Žiliny putoval triumf v klubovej súťaži Slovenského pohára. O starostiach a radostiach pri práci v klube sme sa rozprávali s hlavnou trénerkou Bibianou Srbeckou.

Rastislav Chudík:  Je mi do plaču nad stavom žilinského športu

Šport | 27.01.2014 15:04

Rastislav Chudík: Je mi do plaču nad stavom žilinského športu

Ako volejbalový tréner žal jeden úspech za druhým, jeho práca a výsledky majú vo svete znamenitý ohlas. Patriot Chudík je však srdcom Žilinčan a veľmi rád by reštartoval žilinský volejbal. Po trojročnej trénerskej misii v Dubaji je momentálne v Žiline v roli trénera. Otvorená spoveď Rastislava Chudíka poukazuje na akútne problémy nielen v žilinskom volejbale.

Róbert Kajánek:  Posunúť podujatie  pre divákov opäť  na vyšší level

Šport | 03.03.2014 15:32

Róbert Kajánek: Posunúť podujatie pre divákov opäť na vyšší level

Gala Night Thaiboxing si v Žiline udržiava status jedného z najrenomovanejších podujatí v kalendári bojových športov na Slovensku. O pripravovanej akcii sme sa pozhovárali s hlavnými organizátormi podujatia z DIAMOND GYMU Žilina Róbertom Kajánkom a Ľubošom Pilátom.

Malé veľké víťazstvo

Šport | 15.09.2014 14:52

Malé veľké víťazstvo

Pod vedením trénera Guľu žlto-zelení v lige na domácom štadióne MŠK Žilina suverénne víťazia proti bratislavskému Slovanu (2:0, 2:0, 3:0). Tentoraz víťazný galavečer Šošonov sa opieral o kompaktný výkon celého mužstva. Avšak v krátkom slede čakajú Žilinčanov ďalší ťažkí súperi. V anglickom týždni sa už 17. septembra (streda) predstavia v Trenčíne a 20. septembra (sobota) hostia trnavský Spartak v netradičnom hracom čase 20.00 h.

Jozef Antošík: Manažérske rozhodnutia bývajú aj intuitívne

Horúce kreslo | 30.06.2015 12:11

Jozef Antošík: Manažérske rozhodnutia bývajú aj intuitívne

V Horúcom kresle Žilinského večerníka sme minulý týždeň privítali Jozefa Antošíka. Hovorili sme o papierňach, futbale aj Rybe. Chcete napríklad vedieť, prečo predal Tento, kúpil Rybu a vyhodil Pavla Vrbu? Čítajte.

Triumfy Michala Helbicha a Tomáša Šenkýra v Čadci

Šport | 12.10.2015 16:38

Triumfy Michala Helbicha a Tomáša Šenkýra v Čadci

Uplynulú sobotu Čadca zažila už štvrté pokračovanie turnaja v bojových športoch DIAMONDS EXPLOSION, podujatie, ktoré sa bez pochýb radí za najväčšiu športovú akciu na Kysuciach. Vypredaná hala sledovala 14 súbojov podľa pravidiel K1, MMA, boxu a thajského boxu.

Jana Kurucárová: Thurzo bol pravý renesančný muž

Rozhovory | 08.04.2016 10:50

Jana Kurucárová: Thurzo bol pravý renesančný muž

Varínske mažoretky žnú úspechy. V Prahe si vytancovali zlato

Z regiónu | 24.07.2017 11:01

Varínske mažoretky žnú úspechy. V Prahe si vytancovali zlato

Nie každá obec sa môže pochváliť svojimi vlastnými mažoretkami. Vo Varíne funguje takýto tanečný súbor už pekných 13 rokov. Dievčatá tancujú fantasticky, z Prahy si naposledy domov doniesli až dve medaily – striebornú a zlatú. O varínskych mažoretkách sme sa porozprávali s hlavnou trénerkou Luciou Ľuptákovou.

Paleš potvrdil predpoklady: jasná jednotka v Česku a na Slovensku

Šport | 03.03.2021 09:43

Paleš potvrdil predpoklady: jasná jednotka v Česku a na Slovensku

Ďalšie veľké víťazstvo. Česko-slovenská organizácia Oktagon MMA pripravila pre fanúšikov bojových športov v Brne turnaj podľa pravidiel muay thai. V športovej bubline bolo na programe celkovo 13 zápasov a nosnou časťou bola 8-členná pyramída do 70 kg, ktorú vyhral žilinský borec Milan Paleš. Tým si dal ideálny darček k svojim (1. marca) 29. narodeninám.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod