Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2019 | Eugénia
| 14°C

Bezmäsité jedlá

Bedle s kečupom

klobúky bedlí, olej, kečup, rasca, karí, soľ, mleté čierne korenie

24.07.2017 | 11:26

Očistené klobúky bedlí opečieme na oleji dozlatista, posypeme rascou, posolíme, z oboch strán okoreníme, uložíme na tanier, pokvapkáme niekoľkými kvapkami kečupu. Podávame so slaným pečivom.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Streda    18. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod