Žilinský Večerník

19. apríl 2024 | Jela
| -1°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Bedľová nátierka s olomouckými syrečkami

100 g bedlí (pečiarok), 50 g slaniny, 5 olomouckých syrečkov, 50 g masla, olej na vyprážanie, 1 sendvič, 1 cibuľa, petržlenová vňať, mleté korenie, soľ, rasca

12.01.2017 | 15:27

Očistené huby pokrájame a dusíme na slanine až do odparenia šťavy. Po vychladnutí ich zomelieme spolu so syrčekmi, okoreníme. Potom ich s maslom a nadrobno pokrájanou cibuľou vymiešame na hladkú nátierku. Na panvici opečieme plátky sendviča, potrieme ich nátierkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod