Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| -2°C

Jedlá z mäsa

Bravčové mäso s arašidmi

600 g bravčovej lopatky, 1 žĺtok, 1 PL worcesterskej omáčky, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL cukru, čili korenie, 1 PL Solamylu, olej, 100 g arašidov

05.01.2017 | 15:25

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, pokrájame na rezance, vložíme do nádoby, pridáme žĺtok, worcester, sójovú omáčku, cukor a čili korenie. Premiešame, pridáme Solamyl a vložíme do chladničky na 2 hodiny. Na oleji opražíme arašidy, pridáme k nim pripravené mäso a dáme piecť do rúry na 25 min. pri teplote 200 – 230 °C. Ozdobíme paprikou a podávame.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod