Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

17. september 2019 | Olympia
| 13°C

Bezmäsité jedlá

Bryndzové pagáčiky

300 g hladkej múky, 200 g bryndze, 150 g Hery, 1 kyslá smotana, 2 žĺtky, trošku soli, 1 prášok do pečiva

05.12.2017 | 12:11

Všetky prísady zmiesime a necháme v chlade aspoň hodinu odležať. Potom cesto vyvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky, ktoré potrieme žĺtkom, posypeme strúhaným syrom, do ktorého sme zamiešali trošku červenej mletej papriky a pečieme do ružova.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Utorok    17. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod