Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. máj 2019 | Júlia, Juliána

Bezmäsité jedlá

Bryndzové pagáčiky

300 g hladkej múky, 200 g bryndze, 150 g Hery, 1 kyslá smotana, 2 žĺtky, trošku soli, 1 prášok do pečiva

05.12.2017 | 12:11

Všetky prísady zmiesime a necháme v chlade aspoň hodinu odležať. Potom cesto vyvaľkáme a vykrajujeme pagáčiky, ktoré potrieme žĺtkom, posypeme strúhaným syrom, do ktorého sme zamiešali trošku červenej mletej papriky a pečieme do ružova.

|
<
Máj 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Streda    22. Máj 2019
7.5. 09:00 - 26.6.2019 17:00 | Zrod života a ohňa
7.5. - 31.5.2019 | Svet fantázie
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
12 °C
8 °C
11 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod