Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. január 2020 | Gejza
| -4°C

Raňajky a rýchle jedlá

Čertovské vajcia

5 natvrdo uvarených vajec, 3 lyžice horčice (podľa možnosti štipľavej), 3 lyžice kečupu, 1 strednú cibuľu, 1 pálivú feferónku, 100 g šunky, hrášok, kapiu, petržlenovú vňať

10.10.2016 | 12:14

Uvarené vajcia prekrojíme na plovičky a žĺtky vyberieme. Do misy dáme všetky žĺtky, horčicu, kečup, cibuľu postrúhanú na chrenovom strúhadle. Všetko dobre vymiešame a pridáme nadrobno pokrájanú feferónku, hrášok a šunku. Touto zmesou plníme prázdne polovice vajec a ozdobíme ich kapiou a petržlenovou vňaťou. 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod