Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. jún 2019 | Valéria

Bezmäsité jedlá

Cibuľový koláč

30 dag hladkej múky, 1/2 balíčka droždia, mlieko podľa potreby, troška soli, 1 ČL cukru, 8 dag masla, 1 vajce, 2 tégliky kyslej lahôdkovej smotany, asi 3 ks cibule nakrájanej nadrobno, trošku soli, 2 celé vajcia

30.11.2017 | 15:00

Z droždia, cukru a trošky vlažného mlieka si pripravíme kvások, pridáme 1 vajce, múku, soľ a podľa potreby vlažné mlieko. Dobre spracujeme na vláčne cesto, necháme vykysnúť a dáme na vymastený plech. Vajcia dobre našľaháme, pridáme cibuľu, smotanu, soľ a vylejeme na cesto. Dáme piecť do mierne vyhriatej rúry.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
24 °C
26 °C
20 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod