Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 4°C

Raňajky a rýchle jedlá

Čínska kapusta s párkami

3 – 4 hlávky čínskej kapusty, cibuľa, párky, bujón, korenie, soľ

10.10.2016 | 12:22

Posekanú kapustu (3 – 4 hlávky) polejeme vriacou vodou a krátko povaríme v osolenej vode. Vytiahneme z vody, necháme odtiecť, pridáme korenie a nadrobno nasekanú cibuľu. Dáme do hrnca, navrch uložíme niekoľko párkov, polejeme bujónom a dusíme, až budú mäkké. Podávame so zemiakmi.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod