Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Raňajky a rýchle jedlá

Čínska kapusta s párkami

3 – 4 hlávky čínskej kapusty, cibuľa, párky, bujón, korenie, soľ

10.10.2016 | 12:22

Posekanú kapustu (3 – 4 hlávky) polejeme vriacou vodou a krátko povaríme v osolenej vode. Vytiahneme z vody, necháme odtiecť, pridáme korenie a nadrobno nasekanú cibuľu. Dáme do hrnca, navrch uložíme niekoľko párkov, polejeme bujónom a dusíme, až budú mäkké. Podávame so zemiakmi.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
24 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod